4.9 C
Kaišiadorys
2024 / 10 / 18

Astrologinė prognozė gegužės 22-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Diena turėtų būti permaininga. Gali būti, kad iškils psichologinių arba finansinių problemų. Vakare ypač svarbu pasirinkti gerą kompaniją ir tinkamą laisvalaikio praleidimo būdą.

- Reklama -

JAUTIS. Diena bus prieštaringa. Tai, kas jus džiugins ar liūdins, gali veikti aplinkinius priešingai. Vakare turbūt susiginčysite su partneriu. Regis, abiem atrodys, kad gaunate mažai dėmesio.

DVYNIAI. Ši diena gali priversti labiau susidomėti sveikata, higiena ir darbo sauga. Pasistenkite labiau sutarti su kolegomis, pelnyti jų palaikymą. Bet kokioje situacijoje pasistenkite išlikti ramūs ir taktiški.

VĖŽYS. Šiandien nestokosite kūrybinės ugnelės, avantiūrizmo. Noriai flirtuosite, bendrausite. Tačiau jums nebūtinai pavyks pakreipti kalbą ta linkme, kuria trokštate.

LIŪTAS. Tikriausiai užsiimsite konkrečiu darbu, jeigu ne darbe, tai namuose savo šeimos labui. Stengsitės įtraukti artimuosius į dalyvavimą sprendžiant šeimines problemas.

MERGELĖ. Šiandieninė sėkmė labai priklausys nuo jūsų iškalbos, žinių ir įgūdžių. Netingėkite pasukti galvą, jeigu sprendžiate darbo, verslo, pragyvenimo problemas.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Pravartu imtis neatidėliotinų reikalų. Galima pradėti verslą, pertvarkyti namų aplinką ar pan. Tik pasirūpinkite, kad jus suptų patikimi žmonės, ir nesuklyskite pasirašydami komercines, draudimo, tiekimo sutartis, duodami interviu.

SKORPIONAS. Ši diena kupina kūrybinės energijos. Jeigu šiuo metu ryžtingai ir su kitų palaikymu dedate kokius nors pamatus, tai netrukus galėsite pasidžiaugti laimėjimais.

ŠAULYS. Daug visko gali vykti šią dieną, tačiau jums norėsis ramesnio tempo ir kuo mažiau painiavos, šurmulio. Regis, nelabai pavyks išvengti įspūdžių gausos bei spaudimo aktyviai veikti.

OŽIARAGIS. Šiandien bus nesunku susirasti bendraminčių, naujų draugų. Stenkitės kitus išklausyti, suprasti, patarti. Tuomet paramos iš kitų ir patys sulauksite.

VANDENIS. Nesistenkite forsuoti įvykių, skubinti reformų, jeigu yra abejonių. Verta atkreipti dėmesį ir į kitų žmonių perspėjimus. Stenkitės pagarba, kompetentingumu pelnyti aplinkinių palankumą, o ne keistais išpuoliais ar provokacijomis.

ŽUVYS. Nebloga diena reikalams, susijusiems su teisėtvarka, tarptautiniais ryšiais, kelionėmis, tarpininkavimu, studijomis, moksliniais darbais. Visgi vakaras nedžiugins. Labai erzins bet kokia kritika ir trikdžiai kelyje.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Įsigalioja 100 proc. baigtumo reikalavimas parduodant patalpas daugiabučiuose

Nuo 2024 metų sausio nekilnojamojo turto (NT) vystytojai naujai pastatytas patalpas daugiabučiuose fiziniams asmenims galės parduoti tik jas užbaigę 100 proc. Tai numatyta Seimo...

Nuteisti asmenys, nusikalstamu būdu įgiję didelės vertės svetimą turtą

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmų 2022 m. gruodžio 8 d. nuosprendžiu kaltinamieji T. B. ir D. Ž. nuteisti už tai, kad įgijo didelės...

Chirurgai Šiauliuose užleido skyrių sergantiems Covid-19  

Respublikinėje Šiaulių ligoninėje daugėjant COVID-19 sergančių pacientų, jų nebetalpina Suaugusiųjų infekcinių ligų skyrius bei sunkios būklės ligonius gydantis  Chirurgijos reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyrius....

Į baltiją iškeliaus pirmieji sustiprėję Lietuvos jūrų muziejuje ruoniukai

Jau šiandien į gimtąją Baltiją iškeliaus pirmieji šiais metais Lietuvos jūrų muziejuje išgelbėti – išgydyti, išslaugyti, išmaitinti, išmokyti gyventi laisvėje – ruoniukai pamestinukai. Ruoniukai...

Horoskopai sausio 10 dienai

AVINASDėl to, kad šiandien esate prastos nuotaikos, visai nereiškia, kad galite į viską žiūrėti atsainiai. Ką privalote padaryti, tą privalote, kad ir kaip būtumėt nusiteikęs. Veikite lėtai ir atsargiai, daugiau laiko praleiskite vienas, jokiu...

Patogus ir praktiškas namų interjeras: naudingi patarimai, padėsiantys išvengti klaidų

Naują nekilnojamąjį turtą įsigiję gyventojai neretai susiduria su klausimu, kaip susikurti patogų ir praktišką namų interjerą. Atsakymus jiems pateikia ekspertai, kurie pabrėžia: pagrindinės būsto erdvės turi skirtingas paskirtis, lemiančias, kaip šiose zonose išdėstomi baldai,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS