17.9 C
Kaišiadorys
2024 / 05 / 16

Horoskopai spalio 30 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Kartais gyvenimas būna žiaurus ir neteisingas. Teks priimti tai kaip neišvengiamybę. Atidžiai pažvelkite dar kartą. Gal viskas ne taip jau blogai, kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio?

- Reklama -

JAUTIS
Susidarykite veiksmų planą. Jei negalite vienu metu būti visur, būkite ten, kur šiuo metu esate reikalingiausias. Ne visiems patiks, ką ketinate pasakyti ar padaryti, bet tiesa brangiau už viską.

DVYNIAI
Šiandien viskas pakryps jums netikėta linkme. Tačiau nesibaiminkite! Turėsite progos į daug ką pažvelgti kitomis akimis. Teks daugiau pasikliauti savimi – pagalbos iš šalies nesitikėkite.

VĖŽYS
Apie viską, ko imatės, galvokite tik pozityviai. Tada neturėsite jokių sunkumų gliaudydamas net kiečiausius riešutėlius. Kita vertus, nebandykite iššokti aukščiau bambos ir pernelyg nepasitikėkite nepažįstamais.

LIŪTAS
Viskas lyg ir savo įprastose vietose, bet kažkas juk ne taip, ar ne? Šiandien turėsite pakovoti už save. Matyt, bus pats laikas padirbėti ir nagais, ir galva.

MERGELĖ
Galite tvirtai pasitikėti vieno savo draugo parama. Jis labai nusimins, jei neparodysite, kad su juo jaučiatės saugiai.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Laikas nieko nelaukia, tad kodėl manote esąs išimtis? Nebegaiškite – nuveikite pagaliau ką nors konkretaus. Kelią nueis tik einantis.

SKORPIONAS
Šalia esantis piktas ir energingas žmogus jums daro akivaizdžią įtaką. Elgiatės agresyviai ir priimate skubotus sprendimus. Būkite atidesnis, kad neprisidarytumėte didelių nuostolių.

ŠAULYS
Praeitis jus paliks ramybėje tik tada, kai susitaikysite su ja. Tapkite pagaliau suaugusiu. Tai gali būti skausminga, bet neišvengiama.

OŽIARAGIS
Pamirškite ramybę. Šiomis dienomis jūs turite būti aktyvus ir veiklus. Krapštymasis situaciją tik komplikuos. Dėmesio: galvokite galva, o ne širdimi, ypač apie piniginius reikalus.

VANDENIS
Net ir rutininiuose darbuose būtinai rasite galimybių išreikšti save. Gamta jus apdovanojo sugebėjmu dirbti iš karto kelis darbus skirtingomis kryptimis. Kvailai priešgyniaudamas galite lengvai prarasti taip sunkiai įgytą pasitikėjimą.

ŽUVYS
Ilgitės dienų, kai viskas buvo paprasta ir aišku? Smulkmenos jus išmuša iš vėžių kur kas greičiau nei turėtų. jei negalite susikaupti darbui, verčiau atidėkite jį neprievartavęs savęs. Bus kita diena.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Siautėjantis vėjas jau pridarė nuostolių už 85 tūkst. eurų

Nuo pat praėjusios savaitės penktadienio Lietuvą talžo didelis vėjas – tai pirmoji vėtra šiemet. „Lietuvos draudimo“ duomenys rodo, kad nuostoliams atlyginti rezervuota 85 tūkst....

ORAI: Paskutine šilta diena šią savaitę

Šiandien be žymesnio lietaus. Vėjas pietryčių, pietų, pereinantis į pietvakarių, vakarų, 8–13 m/s, kai kur gūsiai 15–18 m/s Aukščiausia temperatūra 14–19, Rytų Lietuvoje daug...

Ar pagalbos priemonės verslams, nukentėjusiems nuo karo Ukrainoje, pasiteisino?

Iššūkių kupinoje ekonominėje aplinkoje verslas priverstas susidoroti su precedento neturinčiu karo Ukrainoje sukeltu krizės mastu ir jo poveikiu – didėjančia palūkanų norma, tiekimo grandinės...

Kokiais skanumynais XIX a. lepinosi Lietuvos dvarininkai: laikui nepavaldus kuchmistro receptas

XIX a. dvaruose vasarą virė kultūrinis gyvenimas – iš Europos miestų į savo atostogų rezidencijas sugrįžę didikai nešė į dvarus europietiškus papročius ir gastronomines...

Atraskite iš naujo – 3 patiekalai iš maltos mėsos rudeniškai vakarienei

Termometro stulpeliui krentant vis žemiau ir žemiau, mūsų kūnas pradeda prašyti sotesnio, labiau šildančio maisto. O lietingi rudens vakarai dažniau paragina rinktis vakarienę būtent namuose. Kaip neįsisukti į tų pačių patiekalų rutiną ir mėgautis...

Savaitės eismo įvykių apžvalga

Per savaitę, sausio 6–12 d., penktadienį–ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, šalies keliuose įvyko 48 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Žuvo 4 eismo dalyviai (2 vairuotojai, 2 pėstieji (tamsiuoju paros metu), 3 vyrai ir moteris, jų amžiaus...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS